Galerie Goese Kade

 

workshop

 

Kunstenaars, die een of meerdere workshops willen geven, kunnen daarvoor de ruimte aan de achterzijde van het pand huren. Een rustige, sfeervolle ruimte in de binnenstad en aan de haven. De ruimte wordt  ofwel voor een workshop dan wel als fotostudio verhuurd.

De huurperiode is minimaal een dagdeel van 4 uur voor € 40 excl. btw. 

Er is plaats voor groepen tot 8 of 10 personen, inclusief de huurder. Bij 10 personen moet de tafel (van 240x120 met daarop een doorzichtig zeil) naar het midden van de ruimte verplaatst worden. 

In overleg kan voor koffie, thee of vruchtensap worden gezorgd. De kosten zijn € 1.50 excl. btw per consumptie. U kunt desgewenst zelf uw consumpties meenemen, maar dan met eigen beker, kopje of glas. 

Zie de algemene voorwaarden op deze pagina.

 

Interesse of eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of mail naar galeriegoesekade@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

belangstelling voor deelname aan een schildercursus?

 

Het ziet er naar uit, dat het eindelijk mogelijk wordt daarmee te starten. Meldt u zich vast aan zodat u op de hoogte gehouden wordt. De voorgenomen startdatum van de 12 lessen is 20/22 september 2022.  Zie onderstaande link met meer informatie. 

 

Interesse of eerst nadere informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of mail naar galeriegoesekade@gmail.com