Galerie Goese Kade

"HUUR EEN muur" 

 

Of beter gezegd een deel van de expositiewand of -wanden. Wat is nu mooier dan op zo'n plek te exposeren? Nou, dat zonder veel gedoe samen met anderen te doen natuurlijk. Liefst laagdrempelig en betaalbaar, al is het de eerste keer dat u de sprong waagt. Overigens zijn meer gesettelde kunstenaars net zo welkom. 

De kosten zijn € 27.50 per meter per maand, excl. btw.

Randvoorwaarden:

1.   minimaal 1 maand

2.   geen commissie

3.   geen ballotage, mits niet duidelijk aanstootgevend

4.   op een A4 foto's van de werken met titel, naam maker, jaartal,                     eventueel locatie, materiaal, afmeting, vraagprijs danwel bevestiging         van deze informatie aan het werk, de sokkel of lijst zelf. U kunt                    gebruikmaken van de aanwezige informatieplaatjes waarin een                  kaartje past die het formaat van een visitekaartje (8.5 x 5.5 cm)                    heeft. Die hangt u dan aan de onderkant van het werk. 

5.   desgewenst zelf het werk verzekeren

6.   visitekaartjes met naam, adres, telefoonummer en eventuele website

7.   gebruik van aanwezig ophangmateriaal 

8.   wandkeuze en belichting in overleg met de galeriehouder

9.   aanleverering van tekst over de maker en het werk, zo mogelijk ook           foto's (max. 2 MB) voor plaatsing op de website www.goesekade.nl 

10. toegankelijkheid publiek conform de openingstijden van de galerie

 

Interesse of eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of mail naar galeriegoesekade@gmail.com. 

 

 

 

^ 1.50                                ^ 1.50