Galerie Goese Kade

    Wil Westerweel Urbexfotograaf       

 

Welkom in zijn bijzondere wereld van spanning, verhoogde adrenaline, kippenvelmomenten, verlatenheid, verval, etc. Hierbinnen legt hij zijn fotografische tijdsdocumenten vast. Vrijwel al zijn urbex-foto's zijn gemaakt op verboden terrein, de zogenaamde "forbidden places".

 

De 71-jarige Wil gaat ondanks zijn leeftijd nog regelmatig naar het buitenland om er zijn bijzondere foto's te maken. Vele locaties, ruim 600 gebouwen alleen al in het buitenland, werden inmiddels door hem bezocht. Met name fotografeerde hij in Italië, Duitsland, Polen, Frankrijk en België. 

 

Leegstaande kastelen, landhuizen, kloosters en ziekenhuizen wachten daar om op zijn specifieke manier “op de gevoelige plaat” vastgelegd te worden. Altijd met bestaand licht en nooit is er ook maar iets in scene gezet.

Hij creëert "schoonheid van het verval"-fotografie waarbij compositie, mooi licht, perspectief, herhaling van licht, nostalgie en vaak een laag standpunt gecombineerd worden tot een beeld dat iets losmaakt bij de kijker. 

 

Klik voor meer informatie op: https://wilwesterweelfotografie.nl en voor informatie over het materiaal op pdf

 

Email adres: wilwesterweelfotografie@gmail.com

 

Johan Elenbaas ('79), Wilhelminadorp 

 

Johan is al heel zijn leven met kunst bezig en schildert als kunstenaar nu ruim 10 jaar. Inmiddels 5e jaars student aan de kunstacademie in Antwerpen.                    Hij heeft sinds 11 jaar een schildersbedrijf en wil uiteindelijk net zoveel in het atelier als op de ladder werken.                                                                                        Maakt het liefst olieverf schilderijen met uiteenlopende onderwerpen, voornamelijk landschappen en stillevens. 

 

Email: info@jeschilderwerk.nl                                                                         

Tel: 06- 24798547                           

                                                                                             

 

 

 

 

            expositie t/m 12 mei

 

expositie t/m 12 mei

       Charlotte Houwing, Vlissingen

 

Charlotte heeft aanvankelijk een aantal jaar ontwerpwerk gedaan en daarna vele jaren internationaal als background-artist in de animatie-industrie gewerkt. In die periode ontwikkelde zij haar persoonlijke schildertechniek zowel digitaal als traditioneel verder. Momenteel werkt zij met acryl en water-vermengbare olieverf op linnen doek, waarbij met licht en lichtval gevoel, sfeer en emoties tot uiting gebracht worden. In haar schilderijen vertelt zij slechts een deel van het verhaal en wordt de rest aan de toeschouwer overgelaten. Zij is gefascineerd door oude meesters, zoals Rembrandt, en 19e eeuwse Engelse en Russische schilders.

 

Klik voor meer informatie op: www.charlottehouwing.com                                           Email: olimboinlimbo@gmail.com

                       

                                                                                             

 

 

 

 

 

   expositie van 28 april tot 30 mei

De galerie is vanaf 28 april weer geopend.
Wel nog met een maximum van 4 personen tegelijk.  

Gastexposanten 2020

Peter van Berkel                         schilderijen

Martina de Bruin                         keramiek

Co de Bruijne                              schilderijen

Johan Elenbaas                          schilderijen

Kathleen Herman                        keramiek

Charlotte Houwing                     schilderijen/prints

Veronica van Koningsbrugge   schilderijen

Helma Kotoun                            schilderijen

Anna Velthuis                             schilderijen

Wil Westerweel                           urbexfotografie