Galerie Goese Kade

 

fotostudio 

 

Altijd al eens in een studio met adequaat licht portretfoto's willen maken? In deze studio kunt u in alle rust fotograferen en de lichtbronnen vrij eenvoudig aanpassen. De beschikbare faciliteiten bieden u daarvoor meer dan voldoende mogelijkheden. De sfeervolle ruimte bevindt zich achterin de in het stadscentrum en aan de kade gelegen galerie.

 

U kunt kiezen voor de witte achtergrond van de muur of een egale papieren achtergrond met cappucino dan wel zwarte kleur van 240x300 cm.

Op statieven staan twee Nanlite Forza 60 LED lampen. Deze hebben een gebruiksvriendelijk ontwerp en een daglichtkleurtemperatuur van 5600 Kelvin met een hoge CRI / TLCI van 98/95. Dat betekent een zeer goede weergave van de kleuren. De daarop geplaatste parabolische softbox zorgt voor zacht licht en egale belichting zonder harde schaduwen. Zo nodig kunt u met het reflexiescherm van 80 cm nog wat bijsturen. De dimbare plafond-LED panelen kunnen het daglicht van de ramen naar wens aanvullen.  De verhuurder kan u desgewenst verder wegwijs maken. 

Het Sirui ET-1004 statief met E-10 balkop, de lichtgrijs fluwelen chaise longue LUIRO (160x70, zithoogte 44 cm) en de Aeris kruk staan u eveneens ter beschikking.

 

De ruimte wordt ofwel voor een workshop dan wel als fotostudio verhuurd.

De huurperiode is minimaal 2 uur en de huur € 25 excl. btw per uur. 

In overleg kan voor koffie, thee of vruchtensap worden gezorgd. De kosten zijn per consumptie € 1.50 excl. btw . U kunt desgewenst zelf uw consumpties meenemen, maar dan met eigen beker, kopje of glas. 

Zie de algemene voorwaarden op deze pagina.

 

Interesse of eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of mail naar galeriegoesekade@gmail.com